Kwalificeer ik me voor een zakelijke hypotheek?

zakelijke hypotheek

Als u hebt besloten een bedrijf te kopen (vakantiehuis, tweede huis, enz.) maar bezorgd bent dat uw krediet niet in een uitstekende positie is om in aanmerking te komen voor een zakelijke hypotheek, dan zult u een aanvraag willen indienen. Om de beste rentevoeten en leningsvoorwaarden te vinden, is het raadzaam om met een bekwame makelaar te werken. Zij weten waar u de beste leningen kunt vinden en kunnen u de beste zakelijke hypotheek voor uw specifieke behoeften aanbevelen.

Zakelijke hypotheken worden aangeboden tot bijna 80% van de waarde van het onroerend goed. Bepaalde sectoren zullen dit lager kwalificeren, terwijl bepaalde aanvragers met een minder-dan-perfecte kredietgeschiedenis dit zullen zien toenemen. Aanvragen zijn beschikbaar op zowel kapitaal terugbetaling of alleen de rente voorwaarden. Kapitaal aflossing hypotheken worden meestal aangeboden tot vijftien procent financiering en rente alleen kan worden aangeboden tot twintig procent.

De meeste mensen krijgen het idee dat ze niet in aanmerking komen voor een zakelijke hypothecaire lening als ze niet eigenaar zijn van een groot stuk van onroerend goed of het bezit van meerdere stukken van onroerend goed. Dit is gewoon niet waar; er zijn echter bepaalde bedrijfstakken die gewoon geen geld lenen aan particulieren. Een van die bedrijfstakken is de markt voor kleine bedrijven. Typisch, zijn deze bedrijven familiebedrijven met een verkoop van minder dan twintig mensen. Deze bedrijven hebben over het algemeen niet veel schulden, exploiteren geen grote verkooppunten, en zijn meestal seizoensgebonden van aard en genereren daarom niet veel inkomsten.