Een gids voor het verkrijgen van een zakelijke hypotheek

Een zakelijke hypotheek is een lening voor de aankoop van commercieel onroerend goed, in plaats van residentieel onroerend goed. In dit artikel laten wij u zien wat er te leren valt over dit soort zakelijke leningen. Hier zijn de top zakelijke hypotheekverstrekkers: First National Bank, Trustee, Northern Pacific National, Key Bank, Sun Trust Bank, Branch Banking, Key Bank, Trustee, First National Bank, Trustee, Piedmont Trust, en Capital One Bank. Al deze zakelijke hypotheekverstrekkers hebben geweldige tarieven en voorwaarden, evenals concurrerende programmas. Hier is hoe u de hypotheektarieven voor deze zakelijke hypotheken berekent:

zakelijke hypotheek

Het online aanvragen is uw beste optie bij het aanvragen van leningen voor de aankoop van commercieel onroerend goed. Het is belangrijk om te onthouden dat alle leningprogrammas die door geldverstrekkers worden aangeboden in detail verschillen, dus het is essentieel dat u wat vergelijkt voordat u beslist welk leningprogramma het meest geschikt is voor uw behoeften en vereisten. Een gespecialiseerde commerciƫle hypotheek makelaar kan u helpen met dit proces, omdat zij al het werk voor u doen. Zij krijgen offertes van verschillende kredietverstrekkers voor u en geven u vervolgens alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over welke lening u wilt aanvragen. Zij kunnen u ook adviseren over de verschillende taxatiekosten, aflossingskosten en alle andere voorwaarden die bij elke lening horen.

Bij de beslissing bij welke kredietverstrekker u een zakelijke hypotheek aanvraagt, is het belangrijk dat u uw huidige cashflow en de kredietwaardigheid van uw bedrijf in aanmerking neemt. Als uw bedrijf een goede kredietwaardigheid heeft, kunt u het laagste tarief krijgen. Dit komt omdat een goede kredietwaardigheid betekent dat uw geldschieter vertrouwen heeft in uw vermogen om de lening terug te betalen. Als u een slechte kredietwaardigheid heeft, kan het zijn dat u een hogere rente krijgt aangeboden. Het type hypotheek dat u kiest, hangt ook af van het risico dat uw nieuwe bedrijf voor de kredietverstrekker vormt. Als uw bedrijf weinig risico vormt, kunt u meestal een concurrerende rente krijgen door een flexibelere termijn te vragen of door onderpand te bieden, zoals een pand.